Kertépítés - Kerti térkövezés Budapest

kert térburkolás

Növénytelepítés

Kerti térburkolás

Kertünk használatához nagyban hozzájárulnak az épített burkolatok. Akár kocsibeállóról van szó, akár kerti teraszról vagy járdáról beszélünk, mindnek fontos szerepe van abban, hogy a kert betöltse funkcióját. Hiszen szeretnénk védett helyen parkolni, elsétálni a kert egyik végéből a másikba, kiülni a teraszra a családi ebéd elfogyasztásához.
Az esztétikusan kivitelezett burkolat az eredeti funkcióján túl színével, formájával, anyagával különlegessé, egyedivé teheti kertünket.
Térburkolásnál is fontos a minőségi építőanyagok használata, hiszen a burkolat nagy beruházási költséggel évekre, akár évtizedekre készül. A burkolat élettartamát a megfelelő anyaghasználat mellett nagyban befolyásolja a kivitelezés minősége is, ezért a burkolatépítést érdemes kertépítő szakemberre bízni.
Kerti burkolat építéséhez a legkülönfélébb anyagokat használhatjuk fel: fát, terméskövet, téglát, betont, kavicsot, zúzalékot.

A különböző színekkel, és formákkal való játéknak csak a képzelet szab határt.

Ha nincs konkrét ötlete a burkolatára, vagy látott egyet, de nem tudja hogyan, miből épült, hívjon minket bizalommal, segítünk!

kertrendezes.com - Minden, ami kertépítés!

Kérjen ajánlatot most!>

 
powered by: Horizont Informatika